Het samenwerken met HRM-Salarisverwerking levert u naast een efficiënte salarisverwerking ook meer personeelsinformatie op. Naast de onlinesalarisverwerking kunt u uw personeelszaken online makkelijk beheren. Denk daarbij aan het vastleggen van verstrekkingen, auto van de zaak maar ook functionerings- en beoordelingsgesprekken. Tevens is verlofregistratie een mogelijkheid in HRM-Salarisverwerking. Vanuit het online systeem krijgt u signaleringen voor einde dienstverband, verjaardagen, maar ook actiepunten. U hoeft dan niet meer eigen lijsten en overzichten te maken voor verjaardagen, leasecontracten, einddatum van contracten, proeftijden etc.

Digitaal personeelsdossier

De mogelijkheden van het digitale personeelsdossier zijn groot. Naast het vastleggen van functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken kunt u ook de arbeidscontracten, ID-bewijzen etc. in het dossier opslaan.

Verzuimdossier

Met HRM-Salarisverwerking heeft u de mogelijkheid om het ziekteverzuimdossier online te beheren, waar en wanneer u dat zelf wilt. Het is zelfs mogelijk om een goede functiescheiding aan te brengen tussen salarisverwerking en het HR-dossier.

Medewerkerslogin

U kunt met HRM-salarisverwerking uw medewerkers online inzage geven in loonstroken en jaaropgaven. Maar u kunt uw medewerkers ook de mogelijkheid geven om hun persoonlijke gegevens en verlofaanvragen te laten beheren via het Employee Self Service systeem (via een app op zijn of haar smartphone). Nmbrs® ESS is de mobile versie voor uw medewerkerslogin, met deze app heeft uw medewerkers altijd en overal inzicht in zijn of haar persoonlijke gegevens en controle over de uitvoering van HR-processen. Deze app is te downloaden via de Google Play Store en vooralsnog alleen beschikbaar voor Android en iPhone.