Een digitale loonstrook is een kostenbesparende uitkomst voor uw salarisadministratie. Portokosten, kopieën van de loonstroken en een lange verzendtijd worden vermeden. Én uw medewerkers hebben automatisch toegang tot dit digitale overzicht. De salarisspecialisten van HRM-Salarisverwerking geven u hier graag meer informatie over. Maar wij bieden u nog veel meer! Wat wij voor u kunnen betekenen lichten wij verder voor u toe.

Een digitale loonstrook maakt deel uit van de online salarisadministratie

Het is verplicht om uw werknemers een loonstrook te sturen. Waarom maakt u het uzelf niet gemakkelijk en kiest u voor onze digitale loonstrook verzorgen? Als u op dit moment uw salarisverwerking in eigen beheer uitvoert, is het verstandig om dit uit handen te dragen aan ons. U bespaart hier een hoop tijd en energie mee en u bent er 24/7 van verzekert dat premies, loonheffingen en salarissen op tijd uitbetaald worden.

Waar kunt u ons nog meer voor inschakelen?

Wist u dat u ons nog voor tal van andere diensten in kunt schakelen, om uw online salarisadministratie zo eenvoudig mogelijk te maken? Wij adviseren en staan u bij op het gebied van arbeidsrechtelijke zaken. Wij geven digitaal informatie door aan pensioenfondsen en op het gebied van afdrachtvermindering zijn wij u ook graag van dienst.

Neem telefonisch contact met ons op

salarisspecialiste lichten ons volledige dienstenpakket graag telefonisch voor u toe. Voor meer informatie of vragen bereikt u ons via +31(0)85-0290554. Zijn wij binnenkort ook uw partij op het gebied van online salarisadministratie?

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Introductiefilm