De loonadministratie laten verzorgen door HRM-Salarisverwerking uit Arnhem, niet ver van Nijmegen, is voor uw organisatie een voordelige uitkomst. Door onze online omgeving heeft u 24/7 toegang tot uw eigen loonadministratie. Bij ziekte of afwezigheidkunnen springen salarismedewerkers in om de continuïteit van de salarisverwerking te garanderen. En u bent verzekerd van het tijdig uitbetalen van loonheffingen, premies en het loon van uw werknemers.

Uw organisatie wordt ontzorgd dankzij onze digitale loonadministratie uit Arnhem
Of uw kantoor nu gevestigd is in Nijmegen, Arnhem of elders, u wordt dankzij onze loonadministratie altijd en overal ontzorgd. Daarnaast adviseren en ondersteunen onze salarisspecialisten u op tal van gebieden. U kunt hierbij denken aan zaken zoals:

  • Salary-split
  • Personeelsadministratie
  • Sociale verzekeringen
  • Arbeidsvoorwaarden

Efficiënt personeelsmanagement staat bij ons centraal

Naast dat wij u op tal van zaken op het gebied van loonadministratie ondersteunen, is ook het personeelsmanagement van uw bedrijf in Nijmegen en omgeving bij ons in goede handen. Met onze software heeft u de mogelijkheid om uw ziekteverzuim online te beheren, waar en wanneer het voor u uitkomt. U biedt uw medewerkers online inzage in hun loonstroken en jaaropgaven. Én functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken legt u eenvoudig zelf vast.

Onze salarisspecialisten staan u telefonisch te woord

Heeft u vragen over een van onze diensten op het gebeid van loonadministratie voor uw bedrijf in de regio van Nijmegen en Arnhem? Wilt u meer weten over efficiënt personeelsmanagement? Of heeft u overige vragen? In alle gevallen staan we u graag te woord als u belt naar +31(0)85-0290554. Maakt u binnenkort gebruik van onze slimme software?

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Introductiefilm