Een online loonstrook is slechts een van de diensten binnen de online salarisadministratie van HRM-Salarisverwerking. Uw salarisdocumenten staan op een vaste dag in de maand klaar en wij staan u daarnaast bij op het gebied van uitbetaling bij ziekte, arbeidsrechtelijke zaken, afdrachtverminderingen en het digitaal doorgeven van informatie aan pensioenfondsen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we, naast het verzorgen van een online loonstrook, voor u kunnen betekenen.

Uw en uw medewerkers krijgen inzicht in een online loonstrook met onze software

Als werkgever bent u verplicht om uw werknemers te voorzien van loonstroken. Waarom maakt u het uzelf niet makkelijk en stapt u over op online software? Hiermee hebben u én uw medewerkers inzicht in de loonstroken en bent u verzekerd van het tijdig uitbetalen van nettolonen, loonheffingen en premies. Van dit laatste garanderen wij u doordat onze salarismedewerkers tijdig inspringen als uw eigen salarismedewerker(s) ziek of afwezig zijn.

Profiteer van scherpe prijzen voor uw loonstroken

De kosten die u gefactureerd krijgt zijn gebaseerd op de kosten van onze medewerkers en de tijd die zij besteden aan het opstellen van een online loonstrook. Hierdoor profiteert u van scherpe tarieven, wat betekent dat wij prijzen per loonstrook hanteren vanaf € 6,-. Voor vragen over onze software, onze tarieven of overige vragen staan onze salarisspecialisten u graag te woord via +31(0)85-0290554.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Introductiefilm