Als u op dit moment uw salarisverwerking in eigen beheer uitvoert, doet het u goed om te kiezen voor personeelsadministratie software van HRM-Salarisverwerking. Met ons personeelsmanagementsysteem hebben u én uw werknemers 27/7 toegang tot een beveiligde omgeving. Wat de voordelen van dit personeelsmanagementsysteem zijn lichten wij graag verder voor u toe.

U wordt volledig ontzorgd met personeelsadministratie software

De personeelsadministratie is een taak die doorgaans veel tijd kost. Echter bespaart u tijd, geld en energie door voor onze online software te kiezen. Tal van bedrijven gingen u al voor, en dat is niet zo vreemd. U behoudt altijd overzicht, waar en wanneer u maar wilt. Met het Employee Self Service systeem loggen ook uw werknemers overal ter wereld in via hun smartphone.

Hoe moet uw personeelsmanagementsysteem vorm krijgen?

Natuurlijk staan de wensen van u als ondernemer centraal. Gezamenlijk bespreken we wat er wel en niet voor moet komen in uw personeelsmanagementsysteem. Zo kiest u er bijvoorbeeld voor dat medewerkers zelf de persoonlijke gegevens en verlofaanvragen kunnen beheren. U kiest ervoor of u meldingen van bijvoorbeeld verjaardagen, actiepunten en het einde van een dienstverband ontvangt. En u kiest ervoor om het ziekteverzuimdossier online te beheren.

Vraag de gratis demo aan en ervaar zelf onze software voor personeelsadministratie

Benieuwd hoe onze software voor personeelsadministratie en salarisadministratie in zijn werk gaat? Door de gratis demo aan te vragen ervaart u het zelf. Voor vragen over onze software staan onze specialisten u telefonisch te woord via +31(0)85-0290554. Combineert u binnenkort personeelsmanagement in salarisadministratie in één?

 

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Introductiefilm