Voor uw salarisadministratie hoeft u Ede niet meer uit, dankzij de online software van HRM-Salarisverwerking. Met onze software ontzorgen wij uw organisatie en staan uw wensen voorop. Daarom horen we graag van u op welke wijze u met ons samenwerkt. Contacteer ons vandaag nog telefonisch om de mogelijkheden te bespreken. Wij starten graag als salarisadministrateur voor uw bedrijf in de omgeving van Veenendaal.

Wat u kut u verwachten van online salarisadministratie voor uw bedrijf in Ede?

Onze software biedt u het voordeel dat aan werkelijk alles wordt gedacht. U heeft bijvoorbeeld 24/7 toegang tot een beveiligde omgeving, salarisdocumenten staan op een vaste dag in de maand klaar én bij ziekte of afwezigheid van uw salarismedewerker(s) betalen wij tijdig nettolonen, loonheffingen en premies uit. Salarisadministratie wordt van A tot Z voor u verzorgd, zodat u altijd verder kunt met taken die prioriteit hebben binnen uw bedrijf in Ede.

Naast salarisadministrateur staan wij u bij op het gebied van personeelsmanagement nabij Veenendaal

Wist u dat wij, naast salarisadministrateur, u ook van dienst zijn op het gebied van personeelsmanagement in de regio van Veenendaal? In ons digitale personeelsdossier legt u functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken vast. U beheert het verzuimdossier online en met een medewerkerslogin hebben uw medewerkers eenvoudig toegang tot jaaropgaven en loonstroken.

Interesse? Test onze gratis demo uit

Natuurlijk wilt u onze online software eerst uitproberen, voordat u voor ons kiest voor het verzorgen van salarisadministratie in de omgeving van Ede. Daarom bieden wij een gratis demo aan. Voor vragen over deze demo of overige vragen staan onze specialisten u te woord via +31(0)85-0290554. Zijn wij binnenkort ook uw salarisadministrateur in de regio van Veenendaal?

 

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Introductiefilm