De salarisadministratie voor uw kantoor in Utrecht voert u uit met het online softwareprogramma van HRM-Salarisverwerking. Bij ziekte of afwezigheid van uw personeel dat de salarisverwerking uitvoert, springen onze salarismedewerkers in om continuïteit te garanderen. Afhankelijk van uw wensen bepalen we gezamenlijk op welke wijze u een samenwerking aan wilt gaan.

Onze specialisten staan u bij op het gebied van salarisadministratie voor uw bedrijf in Utrecht

Als u uw salarisverwerking op dit moment in eigen beheer uitvoert, is het verstandig om over te stappen naar onze online salarisadministratie. U bent ervan verzekerd dat nettolonen, premies en loonheffingen tijdig worden uitbetaald en wij adviseren u op het gebied van arbeidsrechtelijke zaken en afdrachtverminderingen.

Loonstroken vanaf € 6,-

Nadat wij met u hebben afgesproken wat uw wensen en het gebruik van het systeem zijn, spreken wij een passende prijs af. Hierdoor kunt u al prijzen verwachten vanaf € 6,- per loonstrook. De kosten die wij u facturen is een samenhang van de kosten van de software en de tijd die onze medewerkers aan uw salarisverweking kwijt zijn. Hierdoor betaalt u nooit teveel voor salarisadministratie voor uw bedrijf in Utrecht

Test onze salarisoplossing met een gratis demo

Een eenvoudig overzicht voor u en uw werknemers, geen licentiekosten en continuïteit van uw salarisverwerking zijn slechts enkele voordelen van onze online salarisadministratie. Deze voordelen ervaart u wellicht vandaag nog als u onze gratis demo aanvraagt. Wilt u voorafgaand meer weten over onze online salarisadministratie voor uw bedrijf in de regio Utrecht? Dan staan onze salarisspecialisten u graag te woord via het nummer +31(0)85-0290554.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Introductiefilm